Er $ 1M Twitter Crypto Emojis en god ting?

Nesten hvert sosialt nettverk har sitt eget kryptomiljø, og et av de mest aktive i rommet er det på Twitter. Nylig introduserte Twitter-administrerende direktør Jack Dorsey bitcoin-symbolet som en emoji som vises automatisk etter “#bitcoin” eller “#btc.” Siden den gang har flere andre kryptoselskaper fulgt denne trenden, og det sosiale nettverket har belastet 1 million dollar for en emoji.

Dorsey er en stor talsmann for cryptocurrency

Betalingsplattformen hans Square har støttet bitcoin-handel siden 2014 og patenterte også en ny fiat-crypto-betalingsgateway i januar.

Etter at Dorsey introduserte Bitcoin-emojiene før den etterlengtede Bitcoin-halveringshendelsen, var det snart en trend på Twitter, med millioner av mennesker som fikk vite hva Bitcoin er for første gang.

Mens du legger til en liten grafikk som representerer et symbol eller et merke, kanskje ikke høres ut som en stor avtale, blir det nå ansett som en viktig mulighet for bedrifter og prosjekter i bransjen å få anerkjennelse.

Etter ankomsten av Bitcoin-emojiene var den andre kryptobaserte enheten som fikk en dedikert emoji krypto-betalingsplattformen Crypto.com

Mens fans av CRO-samfunnet feiret denne begivenheten, hevdet Larry Cermak, blokkens forskningsdirektør, at firmaer som begår mer enn $ 50 000 i Twitter-annonseutgifter kan være kvalifisert for dedikerte emoji.

Trenden ble snart fulgt av Binance da den introduserte fem nye hashtags med en dedikert Binance-emoji. Binance er kjent for sin markedsføringsinnsats, og dette bidro ytterligere til det allerede etablerte omdømmet i markedet.

Justin Sun, administrerende direktør og grunnlegger av populære cryptocurrency Tron, nølte ikke med å kjøpe ut flere emojier relatert til ‘Tron’ da han avduket Trons egen merkevaren hashtag-emoji på Twitter, noe som gjorde selskapet hans til det fjerde kryptorelaterte prosjektet for å få et.